Prod.dagbok: «Parts of Animals» #2

Da var det kun få dager igjen til opptak, har ikke skjedd så sykt mye enda men alt er iallefall pakket og klart til to lange dagers opptak.

Vi må gå 45 minutter fra nærmeste parkeringsplass, inn i skogen for å komme til location, med sekker, bagger, agregat og cablecam på ryggen, i ulendt terreng… men alt for kunsten! Det blir pølser, snop og en fin tur ut i naturen så jeg håper ikke staben blir for utslitt men ser på det mer som en opplevelse enn arbeid. Naturen er det beste opptaksmiljøet for denne videoen, håper vi klarer å fanget det i situasjonen.

Jeg har skutt 300fps før men aldri jobbet med filene selv, så det jeg er mest usikker på er nok hvor mye diskplass jeg trenger. Har regnet ut at 1 sek i 300fps blir 12 sek i 24fps, så den er jo grei. Men ifølge Kata-appen min så skal 1 terra med filer være 5 timer med 300fps, 2K 2.4:1 á 12:1 kompressjon.. men betyr det 5 timers kontinuerlig opptak, altså ekte tid, eller er det 5 timers slowmo playback i 24fps? Hvis noen har noen kloke tanker tar jeg gjerne imot de :)

Utover det har jeg fikset svakhetene på cablecam-riggen så den skal være mer stabil og trygg enn før, gjort unna rekvisittør-jobben med å printe ut 200 fotografier og skaffet litt kostyme, agregatet ble levert på døra av Zubi og eneste som gjenstår nå er kostymeprøver og siste finpuss på dreieboka.

Så nå er det snart to dagers opptak, minst en ukes klipp og forhåpentligvis er videoen klar samtidig som bandet har låta ferdig mastret så vi kan begynne å promotere den flotte musikken deres. Stas! :)