Prod.dagbok: «Parts of Animals» #3

Da var første opptaksdag omme, lå bra ann på tiden men dagen ble visst 16 timer lang for noen av oss. Vi startet opp kl.05 og konsentrerte oss om første del av historien, jobbet effektivt med problemløsning og alt gikk til syvende og sist over ALL forventning. Skuespillerne gav meg utrolig mye å jobbe med, og kom alltid med ideer om nye løsninger. Dagen kunne ikke gått bedre.

Morgendagen blir litt hardere med en krevende og viktig scene samt en del cablecam-bilder som må være super presise pga slowmotion og nøyaktig timing på klipplengde og handling men har satt opp godt med tid så jeg håper alt går like bra som idag. Vi en time tidligere imorgen for å få med oss hele soloppgangen fra et utrolig vakkert utsiktspunkt med 180graders panorama mot øst. Gleder meg! Men nå: sove. Nei, vent.. jeg må jo sikkerhetskopiere materiale og korrigere shotlist og lade batterier og preppe cablecambag og kanskje få meg noe mat, fikse noen rekvisitter og fremskaffe en strømtrommel. Og så kan jeg sove…