Prod.dagbok: «Parts of Animals» #4

Første bildet skytes under soloppgang kl.05:18

To 19 timers dager over, over en terra med 2K materiale og helsa begynner å komme tilbake til normalen. Opptaket gikk bedre enn planlagt, vi fant masse fete locations og nye bilder og selv om noen bilder ble kutta så er jeg storfornøyd.. særlig med tanke på at folk satte helsa på spill uten lønn og med stort smil. Stor takk til Robert Vawter som hjalp med filbehandlingen etter to lange dager som skuespiller så jeg kunne få litt søvn.

Noe av det mest krevende i videoen var noen lange cablecam-bilder. Hele filmen er i 300fps, det er mange klipp men noen scener har 1-minutts lange kjøringer som må være perfekt fra start til slutt. Hvis jeg føkker opp kjøringen i et halv sekund blir det noe man må se på i 6 sekunder, så kjøringen må være stabil og kontrollert, noe som var spesielt vanskelig på en 32 meter lang kjøring.

Hjemmelagd vaier-rigg viste seg å fungere som planlagt

Vi skjøt i 2K som betyr at vår 17mm ble en 34mm, så det var lite mulighet for å stabilisere bildet i post. Vi ble nødt til å skyte mange takes og håpe at timingen mellom aktør og rigg passet, og til slutt fikk vi en kjøring som satt bedre enn vi kunne håpet.Riggen har jeg lagd selv, videreutviklet fra en annen rigg jeg lagde til en musikkvideo for LAMA. Den er veldig enkel og lett, passer best til lette kameraer som Epic og hdslr med vidvinkel, den sjangler litt på lange strekk men på korte avstander er den sykt stabil og presis. Neste oppdatering blir bedre mount og større fleksibilitet, forandre litt på feste til trestammene og et vater.

Halvparten av en 32 meter lang kjøring i skog og mark.

Nå følger en uke med grovklipp og gradetest i Color i klippesuiten på kveldstid, alt for kunsten. Håper videoen blir sluppet innen tre ukers tid. Neste innlegg blir fra postprod.